Avisos, y instrucciones per lo principiant Cuyner. Manuscrit de la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona (núm. 204, segle XVIII)
TAULA, 103 receptes
o Sopa de carn lo sens remullar o Carns de cabrits rostits y farcits ab crosta o Cuxa de molto estufada o Altres conills ab salseta o Relleno de peras o Rostit a la catalana o Fetge de bou, ciervo, etc. o Per entendrir aviram gros o Menja blanch o Crema o Una salseta apetitosa o Altre salsa o Tractat de peix o Una sopa de peix o Mandonguillas de peix o Relleno de peix o Petit etufat y picadillo o Altre peix gros o Relleno de carabassas o Llegostes de mols modos o Llegostas rellenas o Peix a la castellana dich rigorosa o Llisas de peix o Un plat per berenar o Arros magre o Escodella fina o Bacalla o Ous a la gatesca o Ous estrellats o Carabias. o Bocadillos de Ciurons o Bocadillos de ametlles o Ous gratats o Peix escabexat o Caragols o Lamprea de peix o Tonyina. o Truites o Sopa de truites o Tonyina fresca. o Cipias o Esturio o Fabas o Bolets y carxofas o Llenguas ab flicando o Bou ab flicando o Altre flicando mes superior o Pex en escabeche
Edició utilitzada: Cuina Catalana, segle XVIII: ”Avisos, y instrucciones per lo principiant Cuyner”. Barcelona: Akribos Edicions, 1988.