Una classe i un dinar del XVIII Alcúdia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cada any, des de fa 12 anys vaig a Alcúdia a fer la part gastronòmica del curs Descobrir del Museu Arqueòlogic d’Alcúdia, el 2008 va tocar La cuina del segle XVIII.

El Menú
ESPÀRRECS AMB SOFREGIT I PANSES
PATATES ESTUFADES
BACALLÀ AMB CEBA
XAI VERD
ALTRA CREMA DE XOCOLATA

 

Els altres cursos que he fet a Alcúdia:

  • La cuina romana (31 març i 1 abr. 2001; 1-2 abril 2011)
    La cuina medieval (4-5 maig 2002)
    La cuina de Al-Andalús (17-18 maig 2004)
    La cuina de l’època Moderna (4-5 de maig 2005)
    Els banquets en el Renaixement (6-7 abr. 2006)
    La cuina dels homes de mar a les cultures mediterrànies (20-21 abr.2007)
    La cuina del segle XVIII (16-17 maig 2008)
    Cuina i noves tecnologies al segle XIX (8-9 maig 2009)
    La cuina del segle XX a través del cinema (20-21 març 2010)
    La cuina dels pobres al llarg de la història d’Europa (20-21 abr. 2012)
    Les cuines a la mediterrània (26-27 abr. 2013)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s