Ous a la gatesca

Del llibre: Cuina Catalana, segle XVIII: Avisos, y instrucciones per lo principiant Cuyner”

Posa un plat de aram ab bastanta aigua al foch, y temperada de sal, en bullir be trenca los ous de 2 en 2 tira’ls al bull, en ser-i tots dexa’ls bullir fins que’s prengan las claras, balluga al plat que las cla­ras no se agafían al cul luego trau lo plat del foch y ab una escumadora ves-los posant en altre plat, pica pinyons ab algún gra de alls, safra, un rosegó de pá remullat ab vinagre, y ho dexataras junt ab aigua dels ous, trinxi julibert, especies en ser ab lo such y oli necessari.

Edició utilitzada: Cuina Catalana, segle XVIII: ”Avisos, y instrucciones per lo principiant Cuyner”. Barcelona: Akribos Edicions, 1988.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s