[133] Altra guerxera de sardina en el forn ab mel i vinagre
- Les sardines netes, sense cap, ni escates.
- Saleu-les i deixeu-les reposar un quart d’hora, després esbandiu-les i aixugue-les.
- Enfarineu-les i fregiu-les.
- Poseu-les en una safata per anar al forn.
- Afegiu un rajolí de vinagre, un d’oli, espargiu força pebre vermell i mel.
- Feu-ho coure tot junt al forn suau.
- Un cop cuites, poseu per sobre mel escalfada.
Recepta del segle XVIII, del llibre L’Art de la cuina de Fra Roger
Mesures orientatives per 12 sardines
- sal
- 50 g farina
- 100 ml oli
- 75 ml vinagre
- 150 g mel (75 g pel forn i 75 g per escalfar i tirar per sobre)
- 1cullerada sopera rasa de pebre vermell, picant o dolç, segons el vostre gust
Aixó ho tindré que provar , si o si .
Salutacions Núria !!!
hola Rosa,
ja he vist tota la feina que fas! ara ja ens coneixem i podem compartir més! em va agradar molt estar amb vosaltres.