Sardines agredolces amb mel, vinagre i pebre vermell

Altra guerxera de sardina en el forn ab mel i vinagre. Recepta 133  del llibre L’Art de la cuina de Fra Roger, cuina menorquina del segle XVIII.

per 4 racions

  • 20 sardines
  • 100 g de farina
  • 200 ml d’oli
  • 75 ml vinagre
  • 150 g mel (75 g pel forn i 75 g per escalfar i tirar per sobre)
  • 1 cullerada sopera rasa de pebre vermell, picant o dolç
  • Sal al gust

Prepareu les sardines i que quedin netes, sense cap, ni escates.

Saleu-les i deixeu-les reposar un quart d’hora, i després esbandiu-les i eixugueu-les.

Enfarineu-les i fregiu-les.

Poseu-les en una safata per anar al forn.

Afegiu un rajolí de vinagre, un d’oli i espargiu força pebre vermell i la mel.

Feu-ho coure tot junt al forn, suau.

Un cop cuites, poseu per sobre mel escalfada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s