Sobre mi

Núria Bàguena és llicenciada en Humanitats, investiga sobre l’evolució i la història de la cuina. Ha escrit els llibres Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900); De l’antiga Roma a la teva cuina. També ha estat coautora de diversos llibres de la seva especialitat, “La cocina popular” Capítol del llibre Como comiamos, alimentos y alimentación en España en el siglo XX, editat per la Fundació Triptolemos. Professora de patrimoni culinari, ha publicat més de 100 articles i fet més de 100 conferències. En el terreny de les exposicions ha fet de comissària de les següents exposicions: Llibres de cuina a Catalunya (2005); Del raïm al vi i al cava (2004); La cuina medieval catalana (2003); Els menjars de Nadal (2002); La ruta de la fruita seca (2002). També de 27 Vitrina dels Genis del Foc , cada una dedicada a un gran cuiner català(2002 a 2006). Col·labora amb diversos mitjans de comunicació amb tertúlies i programes de ràdio i de televisió.

http://www.nuriabaguena.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s