-
Uneix altres 20 subscriptors
Cerca
Categories
-
Entrades recents
- Les receptes de l’Art de la cuina de Fra Roger resumides i classificades per elaboracions i ingredients 30 Novembre 2018
- Sardines agredolces amb mel, vinagre i pebre vermell 27 Setembre 2018
- Una Cuina del XVIII 10 febrer 2017
- Les receptes de l’Art de la cuina de Fra Roger resumides i classificades per elaboracions i ingredients 23 gener 2017
- Cuiner llombard del XVII 21 gener 2017
- [82] Pastís de nous amb dos formatges, panses, espícies i herba sana. 16 Agost 2016
- Un cuiner corsari en acció 3 Març 2015
- La cuina del XVIII i l’Art de la cuina de Fra Roger 6 Octubre 2014
- Sardines agredolces de Fra Roger 6 Octubre 2014
- Un article i un menú del 1714 27 Agost 2014
- Capó farcit amb ostres 18 Juny 2014
- Periodisme gastronòmic neix al XVIII 19 Novembre 2013
- Il Cuoco Maceratese d’Antonio Nebbia, 1779 6 Novembre 2013
- Taula- Arte de Repostería de Juan Mata, 1747. 4 Novembre 2013
- 10 Taules de Postres dissenyades i dibuixades per Juan Mata, del 1747 del seu llibre El arte de la reposteria. 3 Novembre 2013
Comentaris recents
Cuínica a Facebook
Cuínica a Twitter
Els meus tuitsEls meus Blogs
Etiquetes
Antonio Nebbia Baró de Maldà corsari cuina del XVIII cuina histórica cuina segle XVIII Cuiners del XVIII El arte de la reposteria de Juan Mata fam del XVIII Fra Roger història cuina Hotel jardí de ses Bruixes Il cuoco Maceratese Joan Bagur Juan Mata L'Art de la cuina llibres llibres de cuina del XVIII llibres de pastisseria històrics mancerina Maó Menorca pastisseria del XVIII pobres postres del XVIII postres històrics Revolució francesa segle XVIII servei de postres del segle XVIII xicra xocolata Òscar Torrens
Arxiu del Blog
Anotació
0 La Taula resum de l’Art de la cuina de Fra Francesc Roger és una guia ràpida d’aquest receptarimenorquí, que té una gran riquesa de receptes, de procediments i d’explicacions. També és molt valuós per l’estudii les quaranta-una pàgines de … Continua llegint